skip to main
|
skip to sidebar
søndag den 30. marts 2008
Kyllingelår med ferskensovs
Jeg kan godt lide kylling, men vi tror at denne kylling var blevet lidt for gammel, så vi spiste den ikke. Men sovsen var rigtig god. Der var blandt andet fersken, hakket tomat og rødløg i. På billedet skærer jeg fersken.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Nyere opslag
Ældre opslag
Start
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Linus Birchs blog
Seneste indlæg
Indlæser...
Emner
biksemad
(1)
burger
(1)
dessert
(1)
ferskner
(1)
fisk
(3)
flæskesteg
(1)
håndbold
(1)
kinesisk
(1)
kylling
(2)
kød
(2)
lasagne
(1)
mad
(14)
makrel
(1)
oksekød
(1)
pølsehorn
(1)
salat
(1)
sandwich
(1)
suppe
(2)
tarteletter
(1)
Blog-arkiv
▼
2008
(17)
►
juni
(1)
►
maj
(2)
►
april
(2)
▼
marts
(5)
Kyllingelår med ferskensovs
Italiensk pastasuppe
Hønsekødssuppe
Flæskesteg
Tarteletter
►
februar
(3)
►
januar
(4)
Linus" links
Thomas Birchs Blog
Ingen kommentarer:
Send en kommentar