søndag den 9. marts 2008

Hønsekødssuppe

Jeg lavede suppe. Og det var hårdt at skrælle og hakke gulerødder. Der var også kartofler og løg og kødboller og melboller i. Hvis melbollerne koger, smelter de.

1 kommentar:

Troels sagde ...

Hej Linus

God idé med hønsekødssuppe på en halvkold dag! Så får man varmen inden i.. Og jeg er vildt misundelig på jeres Club Sandwich'er - det er så lang tid tiden at jeg har fået det! Uhm..! Fætter Mads er også med i køkkenet hervore i København - faktisk hver dag.. Idag fandt han ud af, at han er helt vild med tun-pizza (som han selv havde lavet) ;-) Han elsker også at skære alt muligt i stykker med sin skarpe kniv, og så træner vi med kartoffelskrælleren til at lære at bruge dolk - så skræller man gulerødderne VÆK fra sig selv med den 'forkerte' kartoffelskræller. Han kunne rigtig godt tænke sig en dolk, men så vi jo øve først! Glæder mig til at se hvad du laver en anden gang! ;-) Troels